Je privacy

We gaan zorgvuldig om met de gegevens die je op de website achterlaat. Deze worden alleen gebruikt om op je bericht te kunnen reageren.

Je gegevens worden nooit aan anderen verstrekt tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven of omdat we daartoe zijn verplicht door wet- of regelgeving. In dat geval proberen we je tijdig daarover te informeren.

Op deze website worden geen cookies gebruikt om je surfgedrag vast te leggen. 

Proclaimer

We zijn verantwoordelijk voor wat je op deze website tegenkomt. Je mag er dus van uitgaan dat die informatie juist is. Kom je toch iets tegen waarvan je denkt dat dat niet klopt, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we hoe we dat kunnen verbeteren.

Auteur- en beeldrecht

Het kopiëren of gebruiken van teksten die je op deze website tegenkomt, is alleen toegestaan als je daarbij de bron vermeldt. Afbeeldingen mag je zonder voorafgaande toestemming niet downloaden, kopiëren of voor eigen doeleinden gebruiken. 

 

 

Storing?

Kun je een bepaalde pagina niet openen? Dan kan het zijn dat we net met onderhoud bezig zijn. Probeer het later nog eens.

Merk je dat de problemen blijven, dan is er misschien sprake van een technische storing. Neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen verhelpen. 

Verouderde browser?
Bezoek je de website met een verouderde versie van je browser, dan kan het zijn dat sommige delen van de website niet goed werken of zijn te zien. Je kunt dan het beste de nieuwste versie van je browser installeren.